Hegedüs Jenifer Zsuzsanna

Pszichológus
Felnőtt klinikai szakpszichológus-jelölt
Komplex integratív terapeuta-jelölt

ONLINE ÉS SZEMÉLYESEN DEBRECENBEN

A pszichológus szakma iránti érdeklődésem már egészen fiatal koromtól kezdve megjelent, ezért a pszichológus szerep elsősorban nem munka, hanem hivatás számomra. Számomra a pszichológusi hivatás azt jelenti, hogy elfogadó, támogató és empatikus légkörben kísérem a klienst azon az úton, melynek során kialakul a kliens önelfogadása, önszeretete és öntisztelete, és gyógyulnak lelki, pszichés sérülései, traumái, ezen felül a gyógyító kapcsolatban kapcsolati sérülései, nehézségei. Mivel hiszem, hogy a legnagyobb erő önmagunkban rejlik, és leginkább ezen keresztül tudunk saját magunkon is segíteni, ezért a folyamat során arra törekszem, hogy segítségére legyek abban, hogy közösen ráleljünk erőforrásaira! A segítő beszélgetések során kliensközpontú hozzáállással dolgozom, vagyis igyekszem mind az üléseket, mind gondolkodásmódomat, szemléletemet az Ön személyiségéhez, nehézségeihez igazítani, hogy minél hatékonyabban tudjak segíteni.

Elsődleges célom, hogy egy elfogadó, megtartó és empatikus környezetben érezze magát a velem való közös munka során. Mivel az önismeret és saját sérüléseinkkel, traumáinkkal, nehézségeinkkel való megküzdés nem kevés elhivatottságot és erőt kíván, ezért megtisztelő számomra, ha segíthetem és kísérhetem ezen az úton!

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen végeztem, és a pszichológus diploma megszerzése után jelentkeztem a felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus képzésre, ahol jelenleg is folytatom tanulmányaimat. Ezen kívül részt veszek a komplex integratív terapeuta képzésben is, ahol többféle pszichológiai módszert sajátítok el annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudjak segíteni a klienseknek. Szakmai tapasztalatot felnőtt pszichiátriai osztályon végzett gyakorlat során, valamint szociális területen szereztem, ahol jelenleg is traumát elszenvedett kamaszokkal és fiatal felnőttekkel foglalkozom.