Őrsi Balázs

Pszichológus, Egyetemi tanársegéd
Sport-pszichodiagnosztikai tanácsadó

ONLINE ÉS SZEMÉLYESEN DEBRECENBEN

Kedves Látogató!

Őrsi Balázs vagyok, pszichológus és tanácsadó. Mindig is úgy gondoltam, hogy a teljes megértéshez a változatos nézőpontok megismerésén és egybefűzésén keresztül vezet az út. Ennek eszmeiségében tanulmányaim során hosszabb-rövidebb ideig matematikát, fizikát, informatikát, kémiát és biológiát is tanultam emelt szinten. Végül a pszichológus szakma hívását hallottam meg, azon belül is a társtudományokkal együttműködő interdiszciplináris irányzatokban találtam meg a helyemet, ahol hamarosan doktori kutatásomat is befejezem.

A tanácsadásban a sokakat megviselő járványidőszakban mélyedtem el és azóta is szívügyem, hogy a tudományos munka mellett gyakorlati jellegű segítséget is nyújtsak az embereknek, akár problémák megoldásában, akár a kiegyensúlyozottabb lelki és mentális állapot megtalálásában.

Korábbi tapasztalataim, ahogyan tanulmányaim is, sokrétűek. Egyetemen betöltött tanársegédi munkám során nappalis és levelezős hallgatóknak tanítok pszichológiát, online tanácsadás során munkahelyi és személyes tanácsadást egyaránt nyújtottam, szabadidőmben pedig az írói gyakorlatban is elmélyedtem szépirodalmi művek írásán keresztül.

Önismeret

Általános önismeretszerzés, az önbizalom és az önértékelés fejlesztése

Karriertanácsadás

Életút tanácsadás, életvezetési tanácsadás és karriertanácsadás

Általános tanácsadás

Egyéni tanácsadás magánéleti problémákban