Vladár Anita

Pszichológus, tréner és megoldásfókuszú coach
Haladó Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista
Integratív terapeuta jelölt és Rajzvizsgálati szakértő

ONLINE ÉS SZEMÉLYESEN DEBRECENBEN

Gyermekkorom óta a megértés motivált; így történt, hogy tanulmányaimat párhuzamosan végeztem biológiai és pszichológiai területen is. Érdekelt az emberi viselkedés és működés. Kutatásaimat és doktori disszertációmat is elméleti orvostudományi, azon belül is humánélettani területen készítem. Sokszor tapasztalom, hogy emberi mivoltunk megértése során együttesen kell megismerni a fizikai és a lelki, érzelmi jellemzőinket is.

Elméleti irányultságú érdeklődésemet igyekeztem gyakorlati módszertani képzésekkel kiegészíteni, hogy tanácsadói munkám során minél több eszközzel segíthessem az ügyfeleimet. Sajátélményeimet, önismeretemet túlnyomórészt az általam is alkalmazott módszerek adták, így megtapasztalhattam azok hatásosságát.

Munkám az eddigiekben sokrétű volt: oktattam többek között orvostanhallgatókat humánélettanra és neurobiológiára magyar és angol nyelven; tartottam tréninget középiskolásoknak, egyetemistáknak és munkahelyi szervezeteknek; fiatal bűnözők intézeti nevelését támogattam egy javítóintézetben; nevelőszülői hálózatban támogattam a nevelőszülőket és a gyermekeket; multicégnél hatósági kapcsolattartási feladatokat láttam el; egyéni tanácsadások során pedig a coaching és a pszichológia eszközeivel igyekeztem segíteni az ügyfeleimet. Bízom abban, hogy az eddigi tapasztalataimmal a jövőbeli ügyfeleimnek is segítségére lehetek.

A tanácsadás során a rajzvizsgálat, az NLP, a KIP és a brief coaching módszereivel segítek egy probléma megoldásában vagy az önismeret megszerzésében, illetve szeretettel várom a gyászolókat a Gyászfeldolgozás Módszer Program alkalmaira csoportos és egyéni formában.

Brief coaching

2 alkalmas gyors megoldásfókuszú tanácsadás a brief coaching módszereivel

Pszichológiai konzultáció

Egyéni tanácsadás pszichológiai módszerek alkalmazásával

Gyászfeldolgozás Módszer® Program

Egyéni és csoportos gyászfeldolgozás